Acasa Mama si Copilul Probleme de Sanatate Psihologia Copilului Pofta Buna La Gradinita Jurnalul sarcinii Experiente Despre mine
Termeni si conditii

Toate textele si articolele de pe acest site se afla in proprietatea www.jurnaluluneimame.ro, website inregistrat de catre S.C. Touch Media S.R.L. Orice copiere va fi pedepsita conform legilor in vigoare. Pentru orice tip de preluare de informatie va rugam sa ne contactati pentru a ne cere acordul scris sau prin intermediul emailului.

 

Va rugam sa intelegeti ca toate articolele reprezinta pareri personale protejate de dreptul la libera exprimare. In orice continut text nu se vor da nume de persoane reale decat daca acestea accepta in scris.

 

Recomandarile medicale sunt doar la nivelul de sfat si va recomandam ca pentru orice problema medicala sa va adresati unui specialist. Acesta este un blog care poate avea in anumite articole caracter de pamflet.

 

NOTA DE INFORMARE DESPRE UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. 

Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului www.jurnaluluneimame.ro sunt: furnizorii de publicitate, furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului si furnizorii de bunuri si servicii. 

Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de reclama, marketing si publicitate.

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de catre administratorii Jurnaluluneimame.ro sau de catre utilizatori prin intermediul comentariilor au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

 

Va multumim.

Adauga experienta ta

Împărtășește experiența ta cu Jurnalul unei Mame!